Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

HTML

Húúú, nem lehetne másképp?

Húúú, de idegesít... Sok minden idegesít, mert sok mindent lehetne másképp, jobban. Lehet, hogy másban nem merülnek fel ezek az ötletek. Lehet, hogy mindenkiben felmerülnek, csak senki nem írja le. Lehet, hogy nincs igazam. Mindenesetre az itt található ötletek nyugodtan felhasználhatóak életünk jobbá tételéhez.

Friss topikok

Archívum

Miért kell ez a tábla?

2011.12.29. 12:24 BjörnES

Idegesítenek a feleslegesen kintfelejtett táblák. Mint például a Budapest, II. kerület, Fekete Sas utcában kinthagyott, idejét múlt tábla is (a Margit körút sarkánál).

Régen nincsenek már nagyforgalmú boltok a környéken, amikhez folyamatos áruszállítás szükséges a hét minden napján. A környék legforgalmasabb boltjai egy cipőbolt és egy éjjel-nappali vegyesbolt. Az utóbbiba árut szállító járművek általában a Margit körúton, a bolt előtt állnak meg (kismértékben akadályozva a forgalmat), de nem itt. A cipőboltba áru pedig nem minden nap érkezik, vasárnap biztosan nem, mert a bolt vasárnap zárva van.

Minek kell ez a tábla ide? Ráadásul minden időkorlátozás nélkül, a hét minden napjára (vasárnapra is!), minden órájára érvényesen.

Jobb lenne, ha a tábla nem lenne ott. Valaki tüntesse már el...

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest közlekedés autó parkolás táblák

A bejegyzés trackback címe:

https://huuu.blog.hu/api/trackback/id/tr173504005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása